Glazen aanrechtblad

Er zijn aanrechtbladen en aanrechtbladen…als je echt exclusief durft te zijn, dan kies je voor een glazen aanrechtblad. Zeker in een design keuken of een greeploze keuken, heb je met het glazen aanrechtblad een eyecatcher van formaat!

Glazen aanrechtblad

Glazen aanrechtblad, sterk en praktisch

Het glazen aanrechtblad dat in de keuken wordt gebruikt, is extra sterk gemaakt, geschikt voor degelijk keukenwerk. Dat moet ook wel, want een barst, ster of gat moet natuurlijk ten alle tijden vermeden worden. Een glazen aanrechtblad is krasvast, maar niet krasvaster dan ander glas. Daarom adviseren we altijd om onderzetters te gebruiken om uw aanrechtblad te beschermen tegen krassen. Wanneer u kennis maakt met een glazen aanrechtblad uit onze glazen aanrechtbladen collectie, dan zult u zien dat u met dit materiaal een degelijk en onverwoestbaar item in huis haalt, dat lang mee gaat.

Voordelen van een glazen aanrechtblad

Een glazen keukenblad is hygiënisch, vlekbestendig en watervast. Wel kan water soms kalkplekken achterlaten. Als u niet zeker bent of er hard of zacht water uit uw kraan komt, verwijder dan direct alle waterresten. Dan weet u zeker dat u uw glazen aanrechtblad mooi houdt. Een ander voordeel van het glazen aanrechtblad is, dat het zo onderhoudsvriendelijk is. Behalve het dagelijkse onderhoud, hoeft u er verder niets aan te doen. Dat scheelt dus veel werk!. Het glazen aanrechtblad is ook hittebestendig tot 230°C. Wees wel altijd voorzichtig met hete pannen. Het gebruiken van onderzetters is toch het meest veilig. Zo voorkomt u dat uw aanrechtblad breekt als gevolg van een thermoshock.

Glazen aanrechtblad

Nadelen van een glazen aanrechtblad

Uw glazen aanrechtblad kan gaan verkleuren door uv-licht dat uw keuken binnenkomt. Het glazen aanrechtblad is hier niet tegen bestand. Het is wel afhankelijk van de kleur die u kiest, bij de ene kleur zie je verkleuringen sneller dan bij een andere kleur. Uw verkoopspecialist is u van dienst bij het uitzoeken van het perfecte glazen aanrechtblad!

Een glazen aanrechtblad in kleur

Je kunt kiezen om de onderkant van het glazen aanrechtblad in een willekeurige kleur te laten spuiten, zodat u een kleur hebt die helemaal bij uw eigen interieur past. Er is veel mogelijk op basis van RAL-kleuren en Sikkenskleuren. Zo kunt u uw glazen aanrechtblad perfect afstemmen op uw keuken, uw vloer, uw wanden, ja zelfs uw apparatuur!

Lees meer over aanrechtbladen

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 350 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak