Graniet aanrechtblad

Het graniet aanrechtblad dankt zijn populariteit aan zijn schitterende uitstraling. Graniet is een natuurproduct, oersterk, gaat jaren mee en het is ook een degelijk aanrechtblad. Het graniet aanrechtblad is verkrijgbaar in vele kleuren. Daarnaast kunt u met dit aanrechtblad ook variëren met de manier van afwerken. U kunt kiezen uit een klassieke manier van afwerken, een robuuste, een strakke, laat u eens door ons bijpraten over alle mogelijkheden.

Graniet aanrechtblad

Graniet aanrechtblad is bij alle stijlen mooi

Je hoeft niet per se een klassieke, moderne of nostalgische smaak te hebben om graniet te kunnen waarderen. We hebben al vele aanrechtbladen van graniet mogen plaatsen in landelijke keukens, moderne keukens, design keukens, ja eigenlijk wel alle stijlen keukens. Bovendien is graniet op meerdere plekken toepasbaar. U kunt ook kiezen voor een vensterbank of achterwand van dit materiaal.

Onderhoud van graniet aanrechtblad

Aan een graniet aanrechtblad hoeft u weinig te doen. Na gebruik kunt u het reinigen met heet water en een mild schoonmaakmiddel. Zo krijgt u uw aanrechtblad direct en makkelijk schoon. Vanwege dit praktisch gemak van het graniet aanrechtblad wordt er vaak voor graniet gekozen. Met dit aanrechtblad kunt u naar hartenlust kokkerellen en andere werkzaamheden uitvoeren in uw keuken. Het graniet aanrechtblad is krasvast, stootvast, slijtvast en hittebestendig. U kunt zonder problemen een hete pan op uw aanrechtblad zetten.

Graniet aanrechtblad

Schoonhouden van aanrechtblad

Let u op met het morsen van bijtende middelen, rode wijn en agressieve reinigingsmiddelen. Net zoals vele andere aanrechtbladen, is ook een ijzersterk aanrechtblad als graniet hier zelfs niet tegen bestand. U kunt wel iets doen ter voorkoming van blijvende schade. We kunnen uw graniet aanrechtblad jaarlijks voor u impregneren. Met een beschermlaag blijft uw aanrechtblad zeker langer mooi.

Lees meer over aanrechtbladen
Graniet aanrechtblad