Houten aanrechtblad

Het houten aanrechtblad is een natuurproduct dat u in vele uitvoeringen kunt laten samenstellen. Mahonie, kersen, noten, teak, elke houtsoort heeft zijn eigen, maar altijd natuurlijke uitstraling. Een houten aanrechtblad geeft  warmte, comfort en sfeer als geen ander aan uw keuken. En het houten werkblad laat zich goed combineren in diverse stijlen keukens.

Houten aanrechtblad

Houten aanrechtblad brengt keuken tot leven

Typerend voor het houten aanrechtblad is, dat het bij goed onderhoud en onder invloed van licht steeds mooier wordt. Hout leeft! Dit is tegelijkertijd ook het unieke aan een houten werkblad. Het wordt nooit saai. En als natuurproduct past het in alle trends. U kunt kiezen voor de bijzondere en warme uitstraling van onder meer kersen, beuken of essen. Deze houten keukenbladen hebben een natuurlijke, zachte en warme uitstraling, schitterend in landelijke keukens. Hoe harder het gekozen hout, hoe krasbestendiger het werkblad zal zijn. Veelal wordt er vanwege deze reden gekozen voor harde, tropische houtsoorten als mahonie of teak. Ziet u dit al voor u in bijvoorbeeld een witte hoogglans keuken?

Houten aanrechtblad

Houten aanrechtblad in de praktijk

Met het houten aanrechtblad dient u uiteraard iets voorzichtiger om te springen dan bijvoorbeeld met graniet. Gebruikt u altijd snijplanken en onderzetters om uw houten aanrechtblad te beschermen tegen krassen en hitte. Neem vochtige plekken direct af en droog ze goed na. Uw houten aanrechtblad verdient het om gemiddeld zes tot twaalf maal per jaar geolied te worden. Qua onderhoud dient u het houten aanrechtblad regelmatig te behandelen met plantaardige oliën. Aan uw houten aanrechtblad dient u dus wel zorg te besteden. Maar dan bent u ook verzekerd van een schitterend aanrechtblad dat uw keuken jarenlang sfeer blijft geven! 

Houten aanrechtblad is een verantwoorde keus

Steeds vaker realiseren we ons dat we zorgvuldig met onze natuur moeten omgaan. Nagenoeg alle houten aanrechtbladen worden op een ecologisch verantwoorde manier vervaardigd. Met oog voor duurzaam bosbeheer. Dit maakt de keus voor een houten aanrechtblad tot een duurzame keus.

Lees meer over aanrechtbladen
Houten aanrechtblad

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 350 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak