Keramiek aanrechtblad

Met een keramiek aanrechtblad onderscheidt u uw keuken blijvend van alle andere keukens. Een keramiek aanrechtblad kenmerkt zich namelijk door haar bijzondere uitvoeringen, voor alle stijlen keukens. Wat dacht u bijvoorbeeld van textielwit, waarbij u als het ware de textiellijn ziet lopen? Wanneer u durft te kiezen voor het ongewone, dan zal de collectie van keramiek aanrechtbladen u in het bijzonder aanspreken.

Keramiek aanrechtblad

Keramiek voor liefhebbers van degelijkheid

Zijn het niet de opvallende kleurcombinaties en uitvoeringen waar velen voor vallen, dan is het wel de onbetwiste kwaliteit van het keramiek aanrechtblad. Keramiek is oersterk en verdraagt veel. Kiest u voor een keramiek aanrechtblad, dan gunt u uw keuken een aanrechtblad dat jaren dienst kan doen.

Keramiek aanrechtblad

Keramiek aanrechtblad werkt perfect in praktijk

Een keramiek aanrechtblad is schitterend, en ook nog eens praktisch. Voor het keramiek aanrechtblad geldt dit in het bijzonder. Fraai, en sterk. Keramiek is ook krasvast. Dat neemt niet weg dat het advies altijd is om onderzetters te gebruiken ter bescherming van uw messen.

Keramiek aanrechtblad

Hete pannen zo op keramiek aanrechtblad

Tijdens het koken kunt u uw pannen moeiteloos op een keramiek aanrechtblad plaatsen. Wel is het zo dat ook hier een grens aan verbonden is. Een gloeiend hete wok overschrijdt al snel een temperatuurgrens. Hier is ook uw keramiek aanrechtblad niet tegen bestand.

Keramiek aanrechtblad

Vlekbestendig keramiek

Keramiek bestaat onder meer uit gebakken klei. Tijdens vervaardiging wordt dit zo hard gebakken, dat het materiaal nauwelijks meer poreus is. Dit heeft een voordeel wanneer er vloeistoffen worden gemorst, want deze dringen niet in. Anders wordt het wanneer er bijtende zuren of agressieve reinigingsmiddelen worden gemorst op uw keramiek aanrechtblad. Dit wordt door bijna geen enkel aanrechtblad verdragen, ook niet door het keramiek aanrechtblad. Ontdekt u toch een lastige vlek? Cif Cream zonder citroen helpt.

Lees meer over aanrechtbladen
Keramiek aanrechtblad met betonlook