Kunststof aanrechtblad

Als eerste wordt altijd de prijs genoemd als grote voordeel van het kunststof aanrechtblad. En dat is niet zo vreemd, want met het kunststof aanrechtblad hebt u méér blad voor weinig geld. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Informeer naar de mogelijkheden van kunststof voor uw woning!

Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtblad in alle stijlen

Hebt u een moderne inrichting, een landelijk of een klassiek interieur, of zit uw persoonlijke stijl hier ergens tussen? Het kunststof aanrechtblad past overal! Als u maar over de juiste kleur en een passend dessin beschikt. Kunststof repro's van hout en natuursteen worden steeds meer gemeengoed in de Hollandse keuken. Hiermee geniet u van de praktische voordelen van het kunststof aanrechtblad zoals onderhoudsgemak, terwijl u tegelijkertijd uw keuken een fantastische look geeft. U zult versteld staan van het natuurlijk effect dat zo'n kunststof repro in uw keuken heeft. Onze specialisten maken u graag wegwijs!

Kunststof aanrechtblad

Voordelen van het kunststof aanrechtblad

Het kunststof aanrechtblad heeft uitstekende fysieke eigenschappen. Kunststof is watervast, slijtvast en behoorlijk hitte- en krasbestendig. Gebruik wel altijd onderzetters voor hete pannen. Ook het schuiven van scherp keukengerei en zwaar keukenwerk zoals hakken en snijden kan onherstelbare schade toebrengen aan uw kunststof aanrechtblad. Gebruik onderzetters om uw aanrechtblad optimaal te beschermen.

Kunststof aanrechtblad

Kunststof aanrechtblad schoonmaken

Zelfs een kind kan het kunststof aanrechtblad schoonmaken. Met een doek en water reinigt u dit werkblad, en ook een mild schoonmaakmiddel kan gewoon gebruikt worden. Kunststof aanrechtbladen geven u zorgeloos kook- en schoonmaakplezier.

Lees meer over aanrechtbladen
Kunststof aanrechtblad
Kunststof aanrechtblad