RVS aanrechtblad

Bent u geraakt door de charme van het rvs aanrechtblad, en zoekt u een professionele keukenspecialist om uw werkblad naadloos te integreren in uw keuken? Maak kennis met onze ervaring met tal van soorten aanrechtbladen, waaronder het rvs aanrechtblad. Ook voor advies over onderhoud bent u bij ons exact aan het juiste adres! Met goed onderhoud is uw rvs aanrechtblad onverwoestbaar.

RVS aanrechtblad

Rvs aanrechtblad: eenvoudig tot super stijlvol

Het rvs aanrechtblad heeft zich ontwikkeld van een aanrechtblad dat niet direct op de voorgrond stond qua uitstraling tot een aanrechtblad met allure. De laatste jaren is er veel veranderd! Met de juiste afwerking zoals glad, geschuurd, richtingloos geborsteld of ets laat het rvs aanrechtblad z'n traditionele 'wafeltjes-imago' ver achter zich. Inmiddels is het rvs aanrechtblad geworden tot een populair alternatief, met name voor mensen die vallen voor superstrakke en design keukens. In combinatie met de juiste randafwerking geeft uw rvs aanrechtblad net dat accent extra aan uw keuken! 

Rvs aanrechtblad hittebestendig

Hete pannen en hete voorwerpen worden door het rvs aanrechtblad goed verdragen. Toch is ons advies altijd: gebruikt u onderzetters om elk risico op een thermoshock uit te sluiten. In het nadeligste geval veroorzaakt een thermoshock een breuk of scheur in uw rvs aanrechtblad. Hetzelfde is ook van toepassing voor krassen. Wilt u groente snijden, of het klokhuis uit een appel halen met een puntige appelboor? Leg het dan even op een snijplank, dan voorkomt u elke schade, hoe klein dan ook. Andere voordelen van het rvs aanrechtblad mogen ook beslist niet vergeten worden: het rvs aanrechtblad is duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en waterdicht.

RVS aanrechtblad

Gemak met rvs aanrechtblad

Het rvs aanrechtblad zal u veel plezier en weinig werk bezorgen. In onze collectie vindt u een middel voor regulier onderhoud, wat uw rvs aanrechtblad bijvoorbeeld perfect beschermt tegen eventuele roestvorming. Want, het rvs aanrechtblad heeft wel de naam, maar niet de daad van 100% roestvrij te zijn. Met één van onze middelen kunt u de kans op roest uitsluiten. Overigens, geen paniek wanneer u dit middel vergeet te gebruiken: achteraf valt dit probleem ook prima te verhelpen. Verder kunt u uw rvs aanrechtblad gewoon dagelijks reinigen met water, zachte zeep of een speciaal rvs-middel.

In diverse stijlen keukens

Het rvs aanrechtblad voelt zich goed thuis in tal van stijlen keukens. Veel gekozen is het 12 mm dik rvs aanrechtblad in de moderne en hoogglans keuken. Massief en degelijk oogt het rvs aanrechtblad met een dikte van 100 mm in bijvoorbeeld de Old Wood keuken. Benieuwd hoe het rvs aanrechtblad toont in de stijl keuken van uw voorkeur? Laat uw wensen weergeven in een realistische 3D weergave om tot de beste keus te komen.

Lees meer over aanrechtbladen
RVS aanrechtblad