Top Core aanrechtblad

Het Top Core aanrechtblad boort weer nieuwe design mogelijkheden aan in de moderne keuken. Unieke kleuren kun je combineren met unieke oppervlaktestructuren, waardoor het Top Core aanrechtblad een extra bijzondere uitstraling krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van houtstructuren in het Top Core aanrechtblad, of, voor de liefhebbers van natuursteen, een reliëfpatroon wat nagenoeg identiek is aan natuursteen.

Top Core aanrechtblad

Top Core aanrechtblad geeft kleur aan wit

Wit is een gewilde kleur in elke stijl keuken. De gekozen nuance zet de sfeer in de eigentijdse keuken. Met het Top Core aanrechtblad geeft u wit alle ruimte en kunt u spelen met wittinten en reliëf. Mag uw Top Core aanrechtblad er uitspatten? Kies dan voor een wit blad met een ruw en reliëf oppervlak voor een spannend schepje er bovenop. Geweldig artistiek in de design keuken 

Leef je uit aan het Top Core aanrechtblad

Aan het Top Core aanrechtblad kunt u naar hartenlust kokkerellen. Het aanrechtblad is slijtvast en stootvast, het kan echt tegen een stootje. Bovendien is een bekende eigenschap van het Top Core aanrechtblad de krasvastheid en hittebestendigheid. Toch adviseren we u om geen risico te nemen. Gebruikt u liever snijplanken voor het echte snijwerk en onderzetters om hete pannen op te zetten. Er bestaat altijd, hoe klein dan ook, het risico van een thermoshock, dat uw Top Core aanrechtblad kan doen scheuren of barsten.

Top Core aanrechtblad

Vochtbestendig Top Core aanrechtblad

Omdat het Top Core aanrechtblad onder hoge druk is samengeperst, heeft het ook een hoge dichtheid waardoor vocht niet intrekt in het aanrechtblad. Deze eigenschap maakt het ook tot een hygiënisch aanrechtblad en makkelijk te reinigen. Blijft er een tijd water op uw Top Core aanrechtblad liggen, dan vormt dit geen enkel probleem. Wees wel voorzichtig met bepaalde vloeistoffen zoals bijvoorbeeld rode wijn, thee en agressieve schoonmaakmiddelen. Hier kunt u beter geen risico mee nemen in verband met vlekvorming.

Top Core: uniek in prijs/kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding van het Top Core aanrechtblad is ideaal te noemen. Het Top Core aanrechtblad combineert namelijk alle voordelen die een praktisch aanrechtblad moet hebben, zonder dat u er teveel voor betaalt. En met alle imitatiemogelijkheden die dit blad biedt, haalt u aanrechtbladen uit het topsegment als het ware uw keuken in. Verwonder u over alles wat het Top Core aanrechtblad te bieden heeft. En kom snel naar de showroom want dit blad moet je in het echt zien en voelen!

Lees meer over aanrechtbladen
Top Core aanrechtblad