Toscaans hardsteen werkblad

Een Toscaans hardsteen aanrechtblad is geen standaard aanrechtblad dat u in elke keuken tegenkomt. Als natuurstenen aanrechtblad is dit werkblad beslist een slag luxer dan gemiddeld. Wilt u een mooie keuken, met een fraai en in het oogspringend aanrechtblad? Bekijk dan eens het Toscaans aanrechtblad in onze showroom. Onze verkoopspecialisten staan voor u klaar om u van alles uit te leggen over dit bijzondere materiaal. Speciaal in de landelijke keuken, maar ook fraai in betonnen keukens, Old Wood keukens of houten keukens bijvoorbeeld. Of gaat uw voorkeur uit naar een keuken op maat uit onze Residentic lijn? In al deze keukens staat het Toscaans hardsteen aanrechtblad bijzonder fraai. Aangevuld met accessoires zoals een sierlijke, nostalgische kraan komt dit prachtige materiaal helemaal tot z'n recht. 

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Het gebruik van Toscaans hardsteen aanrechtblad

Het Toscaans hardsteen aanrechtblad is een vlekgevoelig blad, omdat het licht poreus is. Met rode wijn, vruchtensap en thee moet u voorzichtig zijn. Wanneer dit is gemorst, direct weghalen. Daarnaast is het ook krasgevoelig. Bent u altijd gewend om snijplanken te gebruiken, dan zal dit voor u geen bezwaar zijn. Dit geldt ook voor het gebruik van onderzetters bij hete pannen. Hoewel het Toscaans hardsteen aanrechtblad hittebestendig is, kan een hete pan een thermoshock bezorgen en schade toebrengen aan uw aanrechtblad.

Toscaans hardsteen aanrechtblad

Toscaans hardsteen is uniek

Wanneer u houdt van materialen met een natuurlijke uitstraling, dan zult u het Toscaans hardsteen aanrechtblad zeker weten te waarderen. Te meer omdat het Toscaans hardsteen aanrechtblad door de aanwezigheid van fossielen zo'n levendige uitstraling heeft. Geen enkel aanrechtblad is hetzelfde.

Keukens

Onderhoud Toscaans hardsteen keukenblad

Dagelijks kunt u uw Toscaans hardsteen aanrechtblad reinigen met een sopje. In onze collectie zijn speciale onderhoudsmiddelen te verkrijgen, waarmee u uw aanrechtblad regelmatig kunt behandelen. Dit dient ter bescherming. Ook verdient het de voorkeur om uw blad met regelmaat te laten impregneren. Onze verkoopspecialisten voorzien u graag van advies!

Lees meer over aanrechtbladen

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 350 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak