Een grote collectie hoekkeukens in alle stijlen

Op onze hoekkeukens zijn we erg trots. En dat zal u niet verwonderen, want voor de huidige woon- en interieurtrends hebben we zo’n doordachte collectie samengesteld, waar ieder wel wat in kan vinden. Landelijke hoekkeukens, moderne hoekkeukens, tijdloze hoekkeuken opstellingen of klassieke keukens, alle stijlen vindt u verenigd in een aansprekende, scherp geprijsde collectie. Lees op deze pagina meer over onze unieke werkwijze, de voordelen van hoekkeukens, hoe hoekkeukens en een eiland goed samen gaan, waar je op moet letten bij het kopen van een hoekkeuken en over de diverse stijlen in hoekkeukens.

Waarom uw hoekkeuken kopen bij Avanti Keukens?

Bij Avanti Keukens vinden we dat de aankoop van uw hoekkeuken verder gaat dan een prettig verkoopgesprek in onze showroom. Het is net zo goed belangrijk dat het bestellen, leveren en de montage op een soepele manier verloopt. En hierdoor werken wij uitsluitend met eigen medewerkers. Zo hebben we perfecte controle over hun kennis, inzet en werkwijze. Het typeert Avanti als bedrijf: uitsluitend eigen medewerkers die allen de passie hebben om het u geweldig naar de zin te maken. Daarom werken we ook op een transparante manier, zodat u als klant alle inzicht hebt in het verloop van uw order. En daarom leggen we onze service-lat zo hoog. En (als extra voordeel) onze prijzen zijn laag! We kopen onze keukens grootschalig in, en die kortingen ziet u terug in onze keuken prijzen.

Avanti Keukens Kesteren - personeel

Voordelen van hoekkeuken

De hoekkeuken (ook wel L-keuken genoemd) heeft zoveel voordelen, dat nog steeds veel mensen voor dit keuken ontwerp gaan. Alleen al de sfeer van hoekkeukens is onovertroffen, want ze vullen heel mooi lege wanden van uw keukenruimte op en u beschikt al gelijk over een bijzondere aankleding van uw interieur. Praktisch gezien hebben L-keukens ook veel voordelen. De loopafstanden blijven beperkt, en opbergen kunt u maximaal in deze keukens. Al met al dus veel aspecten die voordelen van hoekkeukens zijn. En dan is het nog aan u of u kiest voor een hoekkeuken of een U-hoekkeuken, waarmee u weer een extra hoek hebt voor bijvoorbeeld een multifunctionele carrouselkast en een bar.

Bekijk al onze hoekkeukens
Witte landelijk moderne hoekkeuken met kastenwand

Hoekkeuken met eiland

Een keukeneiland of kookeiland is een los keukenblok dat in het midden van uw keukenruimte wordt geplaatst. U kunt een mooie combinatie maken van een hoekkeuken met eiland. Voor veel mensen is de hoekkeuken met eiland wel een ‘hebbeding’, want het brengt u extra luxe in uw keuken. U staat niet meer met uw rug naar iedereen toe, maar terwijl u bezig bent, kunnen de gesprekken gewoon doorgaan. Visueel kan een eiland ook een mooie afscheiding vormen voor de hoekkeuken ten opzichte van het interieur. Ondanks dat u een inloopkeuken hebt, markeert het eiland toch een obstakel waarmee u de verschillende functies van uw interieur gescheiden houdt. Ook dat heeft z’n voordelen.
Onze adviseurs hebben veel ervaring met de hoekkeuken met eiland. Ze zijn creatief in het vormgeven van unieke opstellingen, passend in uw persoonlijke interieur.

Modern landelijke keuken met eiland

Goedkope hoekkeukens: DBselect of showroomkeukens

Voor goedkope keukens raden we u zeker ook onze showroomkeukens aan, waarvan we ook hoekkeukens hebben. Een L-keuken uit onze keukens outlet doet niet onder voor onze andere keukens aanbiedingen, ze zijn ongebruikt, gaan weg met de volledige garantie en maken plaats voor nieuwe hoekkeukens. En in onze hoekkeukens uitverkoop kunt u op ware grootte ‘proeven’ of zo’n hoekkeuken iets voor u is, of dat bijvoorbeeld de hoekkeuken met bar de volgende stap vormt in uw interieur. In onze showroom zult u zien dat onze showroom hoekkeukens ook een harmonische eenheid vormen van gebruiksgemak, ontwerp en verfijnde smaak. De achtergrond is natuurlijk, dat we keuken ontwerpers hebben met jarenlange ervaring op het gebied van keuken ontwerpen.
Lage keuken prijzen scoort u ook in onze DBselect collectie, dit zijn kwalitatief goede keukens die we hebben ontworpen zonder extra’s, voor mensen die niets teveel willen betalen. Genoeg leuks om uit te kiezen dus.
Hebt u andere ideeën bij een hoekkeuken kopen? Onze overige hoekkeukens tonen u brede inspiratie. En ze zijn er in verschillende uitvoeringen, voor elk budget. Een L-keuken aanbieding is natuurlijk altijd aantrekkelijk. Met regelmaat hebben we ook acties op onze werkbladen, kranen en apparatuur, zodat u een lage prijs betaalt voor een mooie hoekkeuken.

Hoekkeuken kopen, waar op letten?

We raden u een bezoek aan onze showroom aan. U zult nog veel meer keuken ideeën opdoen die u helpen bij het ontwerpen van uw persoonlijke keuken. En u ziet een enorm aanbod tegels om uw keuken mee af te maken, een grote verscheidenheid in fronten waaronder een brede greeploos presentatie. En sinds niet al te lange tijd beschikken we over een uniek, elektrisch verstelbaar hoog-laag systeem. Hiermee kunt u zelf de perfecte hoogte van uw werkblad en diepte ervan bepalen. Maar ook ideale opbergsystemen, zoals lades in lades, om maar eens wat te noemen. Spoelbaklades, plintlades, om toch maar elk plekje van uw keuken te benutten. Of klepkasten, als u graag bovenkasten wilt waar u gemakkelijk de inhoud uit naar voren haalt. 

Moderne hoekkeuken in hoogglans met kastenwand

Hoekkeuken met raam

In een hoekkeuken brengt u waarschijnlijk meer tijd door dan u zou denken. Een hoekkeuken met raam is een doordachte manier om zowel sfeer als praktisch gemak tot stand te brengen in uw keuken. U kunt af en toe eens lekker naar buiten kijken, terwijl u tegelijkertijd gebruik maakt van invallend licht op uw bezigheden. Wel is het van belang om rekening te houden met uw keukenindeling. In een hoekkeuken met raam, mag een raam dat naar binnen opent niet geblokkeerd worden door een kraan of keukenkast. Onze adviseurs houden rekening met deze aspecten. Zij kunnen een optimaal ontwerp maken voor uw hoekkeuken en houden hierbij uiteraard rekening met uw wensen, als een raam, kleuren, kasten en natuurlijk uw budget. Persoonlijk en eerlijk advies is zeker een reden om naar Avanti Keukens te gaan!

Landelijke hoekkeuken

Witte hoekkeukens

De hoekkeuken wit past zich altijd weer aan aan nieuwe trends, stijlen en inzichten. Hierdoor worden witte hoekkeukens nooit afgezaagd, want u zult zeker verschillen zien tussen witte hoekkeukens van nu, en van tien jaar geleden! Omdat we nu eenmaal een passie voor keukens hebben, houden we alle ontwikkelingen goed in de gaten. Regelmatig nemen we ‘ns een kijkje op trends- en lifestyle beurzen en laten we ons inspireren door onze fabrikanten en allerlei media. Zo blijven we bij de tijd, en dat vertaalt zich in onze moderne hoekkeukens.
Allereerst zijn er nieuwe afwerkingsmanieren gekomen, zoals matlak, waarmee u uw witte hoekkeuken een moderne, chique uitstraling geeft. Maar ook nieuwe soorten aanrechtbladen hebben hun intrede gedaan, denkt u maar eens aan de betonnen aanrechtbladen, of de TopLaminaat werkbladen. Innovatieve apparatuur zoals de flexibele Quooker, de stoomoven, koffiemachine of werkblad afzuiging laten uw keuken een moderne look uitstralen. Witte hoekkeukens blijven hierdoor altijd mooi en schitterend af te werken in uw persoonlijke stijl. Lees meer over witte keukens en bekijk ons grote aanbod witte keukens met hoek.

Moderne hoekkeukens

Sierlijsten, ornamenten, kaderfronten, nee, die vindt u niet in onze moderne hoekkeukens. Voor liefhebbers van moderne meubelen hebben we ingezet op minimalisme in de hoekkeuken modern. Vaak zijn moderne keukens greeploze keukens. Er wordt gekozen voor subtiele afwerkingstechnieken, strakke vormen en pure materialen. Rust, strakke lijnen en ingetogen chique zijn kernwoorden waarmee u onze moderne hoekkeukens kunt typeren. Ze zijn er in alle kleuren. Natuurlijk zijn al onze moderne keukens uitgerust met de nieuwste apparatuur. U koop bij ons dus altijd een moderne hoekkeuken die past bij de huidige tijd en voorzien is van alle gemakken. Fijn om te weten is dat ons aanbod moderne keukens verkrijgbaar is in alle prijsklassen. Zo weet u zeker dat u een keuken koopt die past bij uw budget.

Moderne hoekkeuken met bovenkasten

Hoekkeukens of U-keukens

Fraaie hoekkeukens lenen zich voor elk interieur, en elke woning. Afhankelijk van de afmetingen van uw keuken kunt u nadenken over een hoekkeuken of een U-hoekkeuken. Met een U-hoekkeuken opstelling loopt uw aanrechtblad mooi door, zodat uw hoekkeuken een afgerond geheel vormt. Zeker in grote woonkeukens is de U-hoekkeuken een aantrekkelijk keuken ontwerp, want over het algemeen zijn dit de wat grotere keukens. Uiteraard is de U-hoekkeuken ook voor de kleine keukenruimte te realiseren. Naast de ruime keuze en ervaring in u-hoekkeukens hebben wij natuurlijk ook een groot aanbod in hoekkeukens met standaardmaten, zoals de hoekkeuken 250x250 of de hoekkeuken 300x300. Ongeacht u keukenruimte, we assisteren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Landelijke keuken

Hoekkeukens, tot slot

Op deze pagina hebben we u het een en ander uitgelegd over onze bijzondere hoekkeukens. Er valt nog veel meer over te vertellen, dat kunnen we u alvast wel verklappen. Bijvoorbeeld over ergonomie in hoekkeukens, waar moet u dan allemaal op letten? Hoe houdt u uw loopafstanden zo kort mogelijk? In traditionele hoekkeukens werden meestal de kookplaat, de spoelbak en de koelkast zo dicht mogelijk bij elkaar geplaatst. Echter, als ervaren keukenspecialisten zien we een verschuiving optreden. In moderne keukens vinden steeds meer bezigheden plaats, activiteiten die niet meer gescheiden plaats vinden – zoals koken en werken, maar door elkaar heen lopen. Actuele keuken ontwerpen voorzien dus ook in steeds meer functies, waardoor ergonomie ook geen simpele optelsom is. Alles is verbonden met uw leefgewoontes en hoe u uw kookdomein inzet in uw dagelijkse bezigheden. Als ‘ruimtebelevers’ zien we het als een uitdaging, om nou net die ene keukenopstelling en keukenindeling te maken voor u waarvan u zegt: Ja, hier kan ik jaren van genieten! We nemen er volop de tijd, rust en koppen koffie voor. Drinkt u mee?

Bekijk al onze keukens
Landelijke hoekkeuken met ingebouwde kasten / standbouw
Moderne hoekkeuken in zwart en wit. Met schouw en hoogglans front.