Keuken met kookeiland, de top onder de keukens!

Zonder overdrijven is de keuken met keukeneiland zeker de top onder de keukens. Keukens met kookeiland bieden u ongekend veel mogelijkheden. Praktisch gezien kunt u al uw keukenwerkzaamheden hier naar hartenlust uitvoeren. Moderne en veelzijdige apparatuur zoals koffiemachines en stoomovens komen goed tot hun recht. En voor uw keukenbenodigdheden is ruimschoots plaats aan het keukeneiland.

Kookeiland voor extra gezelligheid in huis

Daarnaast biedt de keuken met kookeiland veel nieuwe mogelijkheden om sfeer en gezelligheid aan te brengen. U mengt zich net zo makkelijk met uw huisgenoten in het gesprek terwijl het koken ondertussen toch doorgaat. En voor uw gezinsleden biedt de keuken met keukeneiland een unieke plaats om er even bij te zitten. Of dat nu is met werk, huiswerkopdrachten, of gewoon om bij te praten. Over de mogelijkheden van de keuken met kookeiland raken we niet uitgepraat! Kom eens onze schitterende opstellingen met keukeneiland bekijken in de showrooom.

Keukeneiland

Keukeneiland voor elke wens

Het mooie van een keukeneiland is, dat het alleen beperkt wordt door uw eigen creativiteit! De mogelijkheden houden hier namelijk niet zo snel op…Vindt u een kookeiland wel mooi, maar vindt u het ook fijn om een deel van uw keuken aan het oog te onttrekken? Met een verhoogd aanrechtblad aan de woonkamerkant van uw keukeneiland houdt u openheid, terwijl u ook eventuele vaat aan het oog kunt onttrekken. Het is maar net hoe je het kookeiland vormgeeft. Wij denken graag met u mee over een keukeneiland dat exact aansluit op uw wensen!

Keukeneiland

Diverse functies keukeneiland

Het woord kookeiland doet vermoeden dat aan het kookeiland altijd wordt gekookt, maar dat zou u op het verkeerde been kunnen zetten. U kunt uw keukeneiland net zo goed benutten voor andere activiteiten, zoals spoelen. In dat geval verplaatst u de spoelzone naar het kookeiland, hebt u toe- en afvoer voor water nodig, ruimte voor een gootsteen en een vaatwasser. Zo houdt u op een ordelijke manier allerlei werkzaamheden gescheiden. Net zo goed als dat u uw kookeiland inricht voor koken, of spoelen, kunt u ervoor kiezen om uw keukeneiland in te richten als voorbereidingszone. Hier liggen al uw keukenbenodigdheden, uw etenswaren, kruiden, sauzen, schalen en kommen. Hier snijdt u, mengt u, mixt u en maakt u van alles klaar voor een gezellig samenzijn. Echt waar, het kookeiland kent geen grenzen!

Keukeneiland voor elke smaak

Het mooiste kookeiland voor elke smaak vindt u in onze collectie. Is uw woning klassiek ingericht, dan zult u zeker uw keus voor een klassiek keukeneiland bij ons kunnen maken! Hebt u een modern interieur, ook dan is de keus groot voor een modern kookeiland. Hangt er een landelijke sfeer in uw woning? Bekijk eens een mooie schouw of bijpassend fornuis voor in uw keuken met kookeiland! Tot ziens voor een kop koffie aan een keukeneiland in onze showroom!

Bekijk al onze keukens
Landelijke keuken