Witte keukens in elke stijl en prijsklasse

U bent geïnteresseerd in onze mooie witte keukens. Fijn! Onze website met witte keukens biedt veel inspiratie op het gebied van koken, waar ongetwijfeld ook uw stijl te vinden is. Tijdens het samenstellen van onze collectie keukens is ons uitgangspunt geweest u een ruime keuze te verschaffen uit een brede collectie keukens. Onze zorg om zo goed mogelijk in diverse behoeftes te voorzien zowel in uitstraling als in functionaliteit komt hierin sterk naar voren. Tegelijk nodigen we u hartelijk uit voor een persoonlijk gesprek in onze showroom. Vanzelfsprekend kunt u op elk moment tijdens onze openingsuren bij ons terecht, echter, om de volle aandacht te ontvangen adviseren we u een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat we u goed te woord kunnen staan.

Witte keukens met een 9+

Ons enthousiaste team in Kesteren heeft als doel u aangenaam te verrassen. Telkens vanuit de visie dat uw positieve waardering voorop staat, vanaf ontvangst tot oplevering. Zo streven wij naar keukens met een 9+! Keukens waarmee we de hoogste klanttevredenheid bereiken. En die ons veel werkplezier verschaffen. Het gehele traject wordt uitgevoerd met betrokken Avanti vakmensen. Door de centrale ligging van de showroom en de spreiding van onze medewerkers bedienen wij geheel Nederland. Vooral gericht op uw wensen en het blijvende resultaat achter uw voordeur!

Lees ervaringen van klanten
Keukens

Ruim 1500 m² witte keukens en andere kleuren keukens

Witte keukens hebben wellicht uw interesse, maar onze showroom met ruim vijftienhonderd meter keukens biedt nog veel meer inspiratie en stijlbeleving. Zo kunt u hier keukens vinden in alle keuken kleuren. Ook zwarte keukens, blauwe keukens, rode keukens en grijze keukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, opstellingen en afwerkingen. Denkt u bijvoorbeeld aan prachtige rechte keukens, hoekkeukens en keukens met kookeiland die u veel plezier en wooncomfort zullen bezorgen. Onze showroom is een permanente bron boordevol actuele inspiratie, ook op het gebied van ergonomie en uitstraling. En met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit.

Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Alles voor uw witte keukens onder 1 dak

Wanneer je alles bij 1 bedrijf kunt regelen, scheelt dat veel zorg en afstemming. Dat neemt Avanti Keukens compleet voor u uit handen. Met de levering en montage van witte keukens door onze eigen medewerkers, kunnen we ervoor zorgen dat uw wensen compleet worden vervuld. Avanti Keukens beschikt over een eigen logistiek apparaat. Dat houdt in dat we zelf voor honderd procent waken over de uitvoering van uw order. In het besteltraject hebben we vele controlemomenten ingebouwd, en dat kan ook met eigen mensen. Om u een voorbeeld te geven: wanneer uw bestelde keuken arriveert in ons magazijn, dan wordt de levering van uw keuken eerst uitgebreid gecontroleerd op de juistheid en compleetheid van de order. Hiervoor nemen we altijd goed de tijd, want mocht er iets ontbreken, dan hebben we nog tijd om uw levering compleet te maken voor dat uw bestelde keuken ons weer verlaat om gemonteerd te worden. Ook bij aflevering controleren we weer alles nauwkeurig voordat onze monteurs met montage aanvangen. Door nauwkeurig te werken, en regelmatig controles uit te voeren, streven wij naar een probleemloze levering van uw keuken.

Witte keukens complete stijl

Bij Avanti Keukens kunt u uw nieuwe keuken in een keer compleet maken. Met onder meer bijpassende vensterbanken, bijvoorbeeld in hetzelfde materiaal als het aanrechtblad, een bar in dezelfde stijl als één van de door u uitgekozen witte keukens en een harmoniërende of juist contrasterende achterwand. Onze collectie biedt enorm veel mogelijkheden om uw keukenruimte compleet in te richten. Met mooie materialen die passen bij onze witte keukens.

Witte landelijke keuken

Tijdloze witte keukens

Speciale aandacht richten we op onze tijdloze witte keukens. Witte keukens kunnen dan in elke woonstijl prachtig ontworpen worden, zoekt u speciaal naar tijdloze keukens, dan zijn onze witte keukens in onze ogen de mooiste keukenopstellingen met de meest neutrale look. Onze witte keukens hebben een rustige, sobere uitstraling, en hebben door hun opstelling en materiaalkeus geen extra’s meer nodig ter verfraaiing. Dat maakt deze witte keukens tot tijdloze keukens. Tegelijkertijd kunt u, als u wilt, ze aanvullen met uw persoonlijke accessoires en een speciale sfeer tot uitdrukking brengen met bijvoorbeeld een van onze mooie knoppen of handgrepen.

Tijdloze witte keuken met zwart kunststof aanrechtblad.

De vloer: sfeerbepaler van witte keukens

De ene witte keuken is zeker de andere niet wanneer je combineert met verschillende tegels. Ziet u twee dezelfde witte keukens met andere tegelsoorten, dan maken beide witte keukens een geheel andere indruk. Denkt u zich maar eens in, witte keukens met een mooie zwart wit geblokte vloer, of witte keukens met een tegel met houtlook. Zoals hout een warme, sfeervolle uitstraling geeft aan elk interieur, geven tegels met houtlook ook een weldadige sfeer aan witte keukens. In onze collectie vindt u zowel keramische tegels als natuurstenen tegels, passend bij diverse soorten witte keukens.

Praktische keukens

Ze zijn er, sfeervolle keukens, waar je niet uren in staat te poetsen, en waar je zorgeloos met kinderen bezig bent. Als dit een van uw speciale wensen is bij witte keukens, dan kan Avanti Keukens u hierin adviseren. Terecht dat u misschien denkt, hoe strakker mijn witte keuken, des te makkelijker kan ik hem schoonhouden. Maar u houdt ook van verfraaiing en landelijke elementen, in plaats van design kenmerken. Er zijn veel manieren om zulke witte keukens vorm te geven. Denkt u bijvoorbeeld eens aan gas-op-glas kookplaten. Kookplaten met de gezellige look van een fornuis, maar met het schoonmaakgemak van glas! Of aan keramische aanrechtbladen die wel een stootje kunnen hebben, en kunststof fronten met houtlook, waar je niet elk kindervingertje op ziet. Praktische witte keukens zijn er talloos. Je moet er alleen even van op de hoogte zijn.

Gas op glas kookplaat

Witte keukens van een degelijke keukenspecialist

Onze witte keukens kunnen alleen hoog gewaardeerd worden, als alles waar u mee te maken hebt, goed geregeld is. Zo besteedt Avanti Keukens veel aandacht aan perfecte montage, het nakomen van afspraken, service verlenen vanuit de genen en een scherpe prijsstelling. Als onderdeel van DB KeukenGroep koopt Avanti Keukens onder meer witte keukens voordelig in, en daar profiteert u van met lage, netto prijzen. Deze prijzen blijven verder ongemoeid, ze worden niet nog weer eens verhoogd met onduidelijke toeslagen of extra’s. U ziet het aan onze offertes die helder en gespecificeerd zijn.

Lees tientallen klantervaringen
Witte greeploze keuken

U zoekt naar witte keukens, wat kunt u doen?

Witte keukens zijn er zoveel, maar welke is de beste? Om een zo goed mogelijk advies te kunnen ontvangen in onze showroom, is het handig om zoveel mogelijk aan te dragen wat past bij uw persoonlijke stijl. Leest u woonbladen, en ziet u mooie materialen zoals eikenhout? Vloeren met een bijzonder legpatroon? Mooie spoelbakken eventueel passend bij witte keukens? Nieuwe mogelijkheden in keukens zoals een bar? Een mooie handgreep? Een achterwand met betonstuc waar u helemaal weg van bent? Neem het mee! Evenals de maten van uw keukenruimte. Samen bespreken we alle mogelijkheden om een van onze witte keukens zo persoonlijk en perfect mogelijk op uw wensen afgesteld te ontwerpen. Wij adviseren slechts, u hebt de keuze. We durven wel te zeggen, dat het ontwerpen van een van onze witte keukens voor een perfecte plaatsing bij u thuis een leuk en veelbelovend traject is.

Diverse merken witte keukens

Met een bepaald budget in uw hoofd zoekt u en oriënteert u zich op witte keukens. Onze witte keukens vindt u terug in elke prijsklasse. Van onze Hollandse witte keukens op maat uit de Residentic collectie, die verkocht worden tegen standaard showroomprijzen, tot onze luxe witte keukens die de Excellentic lijn u biedt. Deze keukens bieden onovertroffen extra’s zoals ruimte en comfort en de meest prestigieuze apparatuur. Wilt u een van onze witte keukens maar dan zonder extra’s, neus dan eens rond tussen alles wat DBselect u biedt. Onze showroom helpt u de keuze te maken tussen onze diverse merken. En oh ja, witte keukens met een doorleefd uiterlijk hebben we onderbracht onder het merk Old Wood, dat met grove noesten en duidelijk zichtbare zaagslag een stoere, robuuste look aan uw keuken geeft. Ook warm, sfeervol en tegelijkertijd trendy en onderscheidend.

Luxe keuken

Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche

Wilt u zeker zijn dat u een van onze witte keukens koopt bij een betrouwbaar adres? Naast onze duizenden klanten die onze ambassadeur zijn, is Avanti Keukens ook drager van het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche. Dit keurmerk wordt uitsluitend toegekend aan keukenspecialisten die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen voor wat betreft kwaliteit producten, advisering, leveringsbetrouwbaarheid, montagekwaliteit en serviceverlening. Jaarlijks wordt door middel van een representatieve steekproef onder een aantal klanten van aangesloten keukenzaken een uitgebreid consumentenonderzoek gehouden. Daarbij wordt de consumenten niet alleen gevraagd naar hun ervaringen bij de betreffende keukenzaak, maar komen alle aspecten van het kiezen en kopen, de montage en het nakomen van eventuele service uitgebreid aan de orde. Uitsluitend keukenzaken die op nagenoeg alle punten van de uitgebreide vragenlijst ruim voldoende scoren, ontvangen voor dat jaar het keurmerk. Al jaren op rij mocht Avanti Keukens dit keurmerk ontvangen. Het is een bewijs van onze hoge kwaliteit producten, onze professionele werkwijze en onze verregaande dienstverlening. Ervaar het zelf en stap eens onze showroom binnen. De koffie staat bijna klaar (wordt vers gezet natuurlijk).

Magazine DB KeukenGroep

Magazine met meer dan witte keukens

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over witte keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan via het aanvraagformulier en ontdek de schoonheid van al onze witte keukens. Naast witte keukens hebben we nog tal van andere kleuren.

Lees meer over andere keuken kleuren