Zwarte keukens, verrassend veelzijdig

Geachte lezer van deze pagina over zwarte keukens. Allereerst dank voor uw interesse in onze veelkleurige collectie zwarte keukens. ‘Veelkleurig’ zult u misschien denken? Ja, onze collectie zwarte keukens is verrassend, veelzijdig en veelkleurig. Op deze pagina illustreren we u graag waarom. Maak kennis met onze ideeën over zwarte keukens. En profiteer van de talloze voordelen die Avanti Keukens u biedt!

Zwarte keukens in elke tint zwart

Wie eenmaal bezig gaat met inrichten, ontdekt al snel hoe divers kleuren zijn. Een zwarte keuken is dan ook nooit zomaar een zwarte keuken. In onze collectie vindt u diverse keukenopstellingen in zwart. Wilt u een van deze klassieke, moderne, landelijke of design opstellingen combineren met zwart in uw interieur? Neem dan gerust een kleurstaal mee, zodat we zeker weten dat u de best aansluitende tint kiest.

Bekijk onze keukencollectie
Zwarte parallelle keuken, met composiet blad. Lees meer informatie over zwarte keukens op onze website.

Afstemmen op zwarte interieur

U bent misschien wel helemaal verkocht van een van onze zwarte hoekkeukens, rechte keukens of keukens met een kookeiland, maar u twijfelt of de tint past bij uw interieur? Bij Avanti Keukens vindt u diverse merken keukens. Een van deze merken is de collectie van Residentic keukens op maat. Dit zijn maatwerkkeukens van Hollands fabricaat, waarvan u de fronten in werkelijk elke RAL en Sikkens kleur kunt laten uitvoeren. En u betaalt gewoon de oerhollandse, nuchtere prijzen!

Keukeneiland met enkele spoelbak

Contrasteren met zwart

Zwarte keukens hebben als groot voordeel, dat je er zo ontzettend goed mee kunt contrasteren. Voor wie op zoek is naar een keuken die verrassend is, en net even wat anders, die is bij Avanti Keukens aan het juiste adres. Het is goed mogelijk, dat u nog geen vastomlijnde ideeën hebt over het ontwerp van uw zwarte keuken. Dat geeft ook niet, want onze medewerkers tonen u graag wat er mogelijk is. Dat vinden we leuk en dat doen we met plezier. Zo kunt u het contrast zoeken in de materiaalkeuze van uw keuken. Denkt u zich eens in, zwarte fronten met een houten aanrechtblad. Of, zwarte keukenkasten en apparatuur met chromen elementen, ook heel mooi. Zwart wordt ook regelmatig met wit gecombineerd. Van deels zwarte en witte fronten, tot een zwarte keuken met wit kookeiland. U ziet het, als we eenmaal aan het combineren slaan, dan krijgen we de smaak te pakken.

Gesprek over zwarte keukens

Tijdens het samenstellen van deze pagina over zwarte keukens is ons uitgangspunt geweest u zo goed mogelijk een indruk te geven van onze zwarte keukencollectieproducten. U proeft hierin onze specifieke zorg voor kwaliteit in zowel uitstraling als functionaliteit. Tegelijk nodigen we u hartelijk uit om persoonlijk met ons in gesprek te gaan. In onze uitgebreide showroom vindt u een enorme diversiteit in keukens en tegelvloeren, wat garant staat voor het maken van de passende keuze. Ook is er brede diversiteit in zwarte accessoires, zoals een zwarte keukenkraan of zwarte keukentegels.

Greeploze keuken 5

Wij verrassen met zwarte keukens

Ons enthousiaste team in Kesteren heeft als doel u aangenaam te verrassen. Telkens vanuit de visie dat uw positieve waardering  voorop staat, vanaf ontvangst tot oplevering. Het gehele traject wordt uitgevoerd met betrokken Avanti vakmensen. Door de centrale ligging  en de spreiding van onze vakmensen bedienen wij geheel Nederland. Vooral gericht op uw wensen en het blijvende resultaat achter uw voordeur!
Uiteraard mag u ons zonder afspraak bezoeken, echter om de volle aandacht te ontvangen, adviseren wij u een afspraak te maken. Dit kan eenvoudig online of door ons te bellen op 0488-474490.

Keuken met kookeiland

Al ruim 25 jaar zwarte keukens

Avanti Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep, een organisatie die al ruim 25 jaar bestaat. Ondanks dat we een zelfstandig opererend filiaal zijn, brengt een grotere keukenorganisatie zeker voordelen met zich mee. Onze keukens worden namelijk op grote schaal ingekocht. De kortingen die dit oplevert, berekenen we rechtstreeks aan u door! En dat merkt u direct, want onze zwarte keukens zijn bijzonder voordelig en netto geprijsd. Wanneer we voor u een offerte mogen verzorgen, dan zult u zien dat onze prijsberekening helder is en gespecificeerd. Zonder toeslagen, opslagen of andere extra’s. Hierdoor weet u altijd exact waar u aan toe bent.

Meer dan 1500 m2 keukens

Onze showroom met meer dan 1500 m2 keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden.
Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten. Ook voor uw zwarte keukenvloer tegels.

Hoekkeuken

Service verlenen vanuit genen

Een van de belangrijkste pijlers van ons bestaansrecht is onze uiterst servicegerichte houding. Typerend daarbij is, dat we in alles wat we doen zo nauwkeurig mogelijk ons werk verrichten. Dit voorkomt vaak al veel ellende. Toch kan het voorkomen, dat u na montage van uw keuken tegen problemen aanloopt, die wij ook niet hadden kunnen voorzien. Een gootsteen die lekt, een koelkastdeur die niet goed sluit, niet alles valt nu eenmaal te voorkomen. Voor dat doel hebben we een service-afdeling ingericht, die u alle zorgen uit handen neemt. En vergeet u niet, op montage van uw keuken hebt u maar liefst tien jaar garantie!

Zwarte greeploze keuken

Onze eigen mensen zijn onze kracht

Bij de aanschaf van een van onze zwarte keukens, doorloopt uw keuken verschillende stappen. Na de verkoop wordt uw keuken ingekocht, ingepland, geleverd en gemonteerd. U wilt misschien wel graag op de hoogte blijven van de status van uw zwarte keuken. Dan is het fijn, als u niet met verschillende bedrijven te maken hebt. Daarom werken we graag uitsluitend met eigen vakmensen, zodat u zonder zorgen van uw nieuwe aankoop kunt gaan genieten. Onze eigen vakmensen hebben allemaal hetzelfde doel, want ze willen graag uw wensen verwezenlijken. Zo wordt de aankoop van een keuken bij Avanti Keukens een plezierige, onbezorgde aankoop waar u alleen maar enthousiast over kan zijn.

Afspraak is afspraak

U overweegt om een grote investering te doen, namelijk een nieuwe keuken. Ondanks dat we met de grootste zorg en nauwkeurigheid u tonen wat we te bieden hebben, kan het misschien zijn dat u toch met enige spanning uitkijkt naar het moment van montage. We realiseren ons, dat de aankoop van een keuken niet iets is wat je elke week doet. Daarom spannen we ons in, om u volledig te ontzorgen. Afspraak = afspraak is ons motto, dan weet u altijd wat u aan ons hebt. Dit maakt Avanti Keukens tot een betrouwbare keukenspecialist. Hiervoor zijn we jaren op rij bekroond met het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche.

Montage

Altijd de voordeligste keuze

Als onderdeel van DB KeukenGroep profiteren we van enorme voordelen, namelijk die van volume-import. Hierdoor zijn onze prijzen gloedscherp, laag en altijd netto. Zonder opslagen, toeslagen en extra’s, voor iedereen dezelfde prijs. Hierdoor staat Avanti Keukens regionaal ook bekend als de voordeligste keukenspecialist. De juiste verhouding van prijs en kwaliteit is een punt waar wij voortdurend aandacht aan besteden. 'Dé voordeligste keukenspecialist' vertaalt zich dan ook in de optelsom van álle voordelen. Altijd op zoek naar het beste, voor een zo laag mogelijke prijs. Dat is een andere benadering dan altijd de goedkoopste willen zijn, want dan gaat het ten koste van de kwaliteit. En deze aanpak wordt gewaardeerd!

Zwarte keukens

Kleuren combineren met zwarte keukens

Zwarte keukens lenen zich uitstekend om te spelen met kleuren. Zwart vormt een mooie, stijlvolle tegenhanger van felle kleuren zoals rood, blauw en geel. Maar eveneens zijn zwarte keukens met houten, rvs of betonnen elementen bijzonder sfeervol. Keukenopstellingen die met verschillende kleuren extra sterk naar voren komen, zijn zwarte keukens met bijvoorbeeld een aparte zwarte kastenwand. De kastenwand vult een wand tegen de muur en bevat opbergruimte en apparatuur. De zwarte kleur laat dit keukendeel mooi de achtergrond vullen. Het andere deel van deze keuken is in kleur uitgevoerd, en trekt hierdoor extra aandacht.

Zwart in moderne omgeving

Hebt u een modern interieur, dan doet een van onze moderne, zwarte keukens het bijzonder goed in uw woning. De strakke, zwarte fronten lenen zich goed voor een keukenruimte met een gladde, vlakke uitstraling. Erg mooi in onze zwarte keukens is bijvoorbeeld een wit composiet werkblad. Het gespikkelde design geeft al direct een hint naar composiet, en in de zwarte keukens staat het werkelijk geweldig.

Zwarte keukens

Als in een lijstje

Kaders zetten de toon in deze keuken. De twee keukendelen lijken als het ware te zweven in de witte zijwanden. De hoge, zwarte kasten worden omkaderd door een breed, wit element, dat ook weer terugkeert als omlijsting van de afzuigkap. Vlakken en lijnen vormen het rustpunt van deze zwarte keuken. Zelfs de spiegel is meegenomen in het design, en met haar rechthoekige, zwarte vorm past zij ook weer perfect in deze schitterende keuken. 

Zwarte keuken
Magazine DB KeukenGroep

Magazine met meer dan zwarte keukens

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over zwarte keukens. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan via het aanvraagformulier en ontdek de schoonheid van al onze zwarte keukens. Naast zwarte keukens hebben we nog tal van andere kleuren.

Bekijk onze keukencollectie