Super tevreden! We hebben ons huis uitgebreid en in die uitbreiding een woonkeuken ondergebracht. Na een aantal ervaringen bij de grote 'keukenboeren' van ons land, zijn wij via Qasa.nl op spoor gekomen van DB KeukenGroep.

Bij ons eerste bezoek aan Avanti Keukens in Kesteren hadden we meteen een goed gevoel. Na de verkoop-munitie die we vooral bij de winkels van de Mandemakersgroep (vb. Keukenkampioen en Brugman) hadden ervaren, stelden we bij Avanti al snel vast dat het ook anders kan.

Keukens Bennekom

“Bij ons eerste bezoek aan Avanti Keukens in Kesteren hadden we meteen een goed gevoel. ”

Tijdens een uitgebreid gesprek hebben we samen met de verkoper - aan de hand van onze eigen ideeën en wensen - een ontwerp gemaakt. Dat ontwerp hebben we daarna nog wat aangepast en daarna kwam er een mooie offerte, waarbij we van tevoren hadden afgesproken dat er niet onderhandeld zou worden. Ofwel: de offerte bevalt en dan gaan we met elkaar in zee, dan wel de offerte bevalt niet. In dat laatste geval hadden we naar bezuinigingen moeten kijken, c.q. op zoek moeten gaan naar een andere keukenleverancier. Gelukkig bleek de offerte te voldoen aan onze wensen!

“Over het traject na ondertekening van de offerte kunnen wij alleen maar positieve punten noemen.”

Over het traject na ondertekening van de offerte kunnen wij alleen maar positieve punten noemen:
- De leidingschema's werden op tijd geleverd
- Tijdens de bouw van onze keuken was Avanti steeds benaderbaar als er vragen waren
- De keuken werd op het afgesproken moment geleverd
- De keuken werd op tijd en volgens alle afspraken geplaatst

Keukens Bennekom

De nazorg was ook prima (we moesten helaas eerst de keuken plaatsen en konden daarna pas plavuizen leggen, maar de monteur van Avanti kwam gewoon nog een keer langs om de keukenplinten weer netjes te plaatsen).

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.