Onderdeel van DB KEUKENS
Menu

Avanti Keukens bestaat 10 jaar!

In november 2007 opende Avanti Keukens zijn deuren op de woonboulevard in Kesteren. Nu, in 2017, vieren wij ons tien jarig bestaan. In al die jaren hebben we gehandeld vanuit een duidelijke missie: maximale klanttevredenheid. Wie googelt naar de reviews, weet dat dit streven elke dag opnieuw wordt waargemaakt. Klanten beoordelen dit bijzonder met een 9,8! 

Avanti Keukens Kesteren is onderdeel van DB KeukenGroep. Al 25 jaar onderscheidend vanwege haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening.

Pand Avanti Keukens

Bedrijfsleider Gerhard Bleijenberg blikt terug. ‘Waar DB KeukenGroep telkens klein startte, pakten we het met Avanti gelijk groot aan. In een bestaand pand werd een verdiepingsvloer van 1600m2 gehuurd om met een team van 5 mensen, keukens, badkamers en tegelvoeren aan de man te brengen.’ Avanti past hiermee prima in de boulevard, waar o.a. de Bongerd en Babypark actief zijn. In 2012 werd afscheid genomen van de badkamers, om zich volledig te richten op het keukenaanbod en de tegelvloeren. De showroom werd diverse keren uitgebreid. Evenals het wagenpark. Het montageteam beschikt tegenwoordig over 10 herkenbare Avanti-bussen.

Avanti Keukens Kesteren - personeel

Een keuken kopen bij Avanti Keukens is een unieke ervaring die begint met een bezoek aan het Experience Centre in Kesteren. Een smaakvolle verzamelplaats om alle concrete mogelijkheden te ervaren: ontdek het verschil tussen de drie hoofdstijlen in de duidelijke stijlendemo. Laat je meevoeren in de historie van DB KeukenGroep. Ervaar uw persoonlijke ergonomische afmetingen. Leer alles over het verschil in greeploos. Beleef de verschillen in vloeren en kies concreet in het Material Centre. Geniet na van alle indrukken in de sfeervolle koffielounge, terwijl uw kinderen zich vermaken in de kidscorner.

Avanti Keukens Kesteren - showroom - Material Centre

Niet alleen de presentatie is uniek. Gerhard: ‘Verkoop, orderverwerking en montagedienst zijn één. Er vindt een voortdurende terugkoppeling vanuit de praktijk plaats. Ervaringen en kennis worden gedeeld. De perfecte combinatie van sales en aftersales wordt gefaciliteerd door het complete team. Onze klanten staan centraal. In onze manier van werken laten we zien dat we hen erg waarderen. Samen faciliteren we de perfecte oplevering.’

Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht

Iedereen bedankt!

Als team bedankt Avanti Keukens iedereen voor het vertrouwen dat men geniet. ‘Maximale klanttevredenheid daar draaide het om en daar blijft het om draaien! We werken met een team dat volledig gedreven wordt door dat arbeidsethos. Stuk voor stuk prettige dienstverleners, ongeacht of zij in de showroom of in de buitendienst werken.’

Dus van harte welkom bij Avanti Keukens in Kesteren. Waar al 10 jaar, elke dag opnieuw verwachtingen overtroffen worden!

Kookdemonstratie Ardi Keukens en Sanitair
Kookdemonstratie Ardi Keukens en Sanitair

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Avanti Keukens B.V. houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancieerd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van Avanti Keukens richt zich op het bevorderen van een flexibele werkcultuur, waaronder het invoeren van flexibel arbeidstijdenmanagement.

ESF logo