Keukens

Ons doel is om bij u een perfecte keuken te verwezenlijken. Uitstraling en sfeer zijn daar onderdeel van. Het belangrijkste is echter de functionaliteit van het geheel. Dat is iets waar u dagelijks mee te maken krijgt.
Bij het samenstellen van uw droomkeuken kijken wij niet enkel naar uw keukenruimte en budget, maar ook naar uw gehele interieur en naar uw leefstijl. Als deze onderdelen moeten op elkaar aansluiten om de keuken te ontwerpen die past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom vindt u volop inspiratie in diverse stijlen, kleuren, indelingen en prijsklassen.

Het Avanti team maakt van u graag een tevreden klant. Plan een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Welkom!

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 350 klanten geven ons gemiddeld een 9,8 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
Keukens
Keukens

Keukenstijlen

Wilt u een landelijke of klassieke keuken of een Old Wood keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor een strakke, moderne keuken draaien wij onze hand niet om. Kortom, u slaagt bij Avanti! Lees op onze website meer over de stijlen keukens en de diverse keuken indelingen en prijsklassen:

Keukens
Keuken Kesteren

Reacties van klanten

Veel klanten geven ons achteraf een positieve reactie hoe ze de samenwerking met ons hebben ervaren. Zaken die er uit springen zijn onze vriendelijke medewerkers, deskundig en uitgebreid advies, duidelijke communicatie, een professionele montage door eigen vakmensen en natuurlijk de uitstekende service die Avanti Keukens haar klanten biedt. Zowel voor als na de montage voor de keuken. Wij streven er naar om het gegeven vertrouwen van klanten nooit te beschamen. Om uitsluitend tevreden klanten te hebben.
Lees zelf honderden klantreacties op het onafhankelijke platform Qasa.nl of lees de klantervaringen op onze website.

 

Uw keuken kopen in vertrouwen

Welkom in onze showroom

Recentelijk heeft Avanti Keukens haar showroom in Kesteren vernieuwd en verder uitgebreid. Hierdoor biedt de showroom nog meer inspiratie aan haar bezoekers. Tientallen keukenopstellingen tonen u keukens in alle stijlen, opstellingen en prijsklassen. Verder vindt u in onze Material Centre een groot aanbod keuken kleuren, fronten en aanrechtbladen. Ook kunt u zich laten informeren over onze keukenmerken, kunt u zelf de beste hoogte en diepte van uw aanrechtblad vaststellen en vindt u er een complete presentatie over greeploze keukens en de diverse greeplijsten. Kortom, u krijgt volop inspiratie en informatie over keukens, tegels en ons bedrijf in onze keukenshowroom in Kesteren. Bezoek onze showroom vrijblijvend!

Maak een afspraak
Keuken Kesteren
Avanti Keukens Kesteren - showroomoverzicht