Groot aanbod vloertegels en wandtegels

In veel keukens wordt er gebruik gemaakt van vloertegels en wandtegels. Dit komt omdat tegels enkele belangrijke voordelen hebben ten opzichte van andere materialen. Zo zijn tegels slijtvast, gemakkelijk schoon te houden en zijn tegels goed tegen allergieën. In onze showroom vindt u een groot assortiment vloertegels en wandtegels. Voor iedere stijl keuken of badkamer en voor elke budget hebben wij de tegel die bij u past. Natuurlijk bent u ook bij onze tegels verzekerd van de hoogste kwaliteit tegels voor een scherpe prijs. En door een deskundig advies en montage weet u zeker dat u jarenlang plezier hebt van uw gekozen tegel.

Bekijk onze tegelcollectie online

Vloertegels

Keramische vloertegels zijn sterk en onderhoudsvriendelijk. Dit is ook nodig omdat vloeren veel te lijden hebben. Zeker in de keuken wordt er veel gelopen en geschoven, vaak met harde schoeisel. Dan is een kwalitatief goede tegel erg belangrijk zodat u zeker weet dat uw vloer lang mooi en glanzend blijft. Daarnaast kan een vloertegel de stijl van uw keuken of badkamer extra benadrukken en kunt u uw keuken of badkamer nog persoonlijker maken. Onze verkopers geven u graag advies over de mogelijkheden en de laatste trends op het gebied van vloertegels.

Lees meer over vloertegels
Vloertegels in een landelijke houten keuken met eiland

Wandtegels

In badkamers worden wandtegels al lang gebruikt. Waren deze wandtegels vroeger vooral wit, tegenwoordig is de keuze in kleuren enorm. Zo worden grijze en tegels met een betonlook veel gebruikt in badkamers. Ook het formaat van wandtegels in de badkamer wordt steeds groter. Zo zijn wandtegels van 60 x 60 cm geen uitzondering meer. Een andere trend in badkamers is het door laten lopen van de vloertegel aan de wand. Hierdoor krijgt de badkamer een hele moderne uitstraling. In keukens worden wandtegels vooral gebruikt voor de achterwand van de keuken. Dit is praktisch in het schoonmaken en onderhouden van de keuken.

Lees meer over wandtegels
Overzichtsfoto